Przystawki

34 pln

Klasyczny tatar

z polędwicy wołowej z majonezem szczypiorkowym

28 pln

Łosoś gravlaks

z majonezem kolendrowym, kruchym ciastkiem i oliwą szczypiorkową

26 pln

Rosti ziemniaczane

z ragù z leśnych grzybów

28 pln

Glazurowany batat

z ostrym salami i salsą z kolorowych papryk

Zupy

19 pln

Krem z pieczonej papryki i pomidorów

z czarną soczewicą

19 pln

Żurek po krakowsku

z jajkiem poche i białą kiełbasą

22 pln

Delikatny krem z leśnych grzybów

z wędzoną śmietaną i oliwą truflową

Sałaty

29 pln

Sałata Qrudo

z kozim serem, orzechami włoskimi, karmelizowaną gruszką, suszoną żurawiną, kompresowanym czerwonym burakiem i malinowym wingret

28 pln

Sałata Cesar

z kurczakiem, chipsem z boczku, pomidorami koktajlowymi i grzankami w klasycznym sosie z anchois

19 pln

Kompozycja sałat

z ogórkiem, pomidorem, cebulą czerwoną i oliwą smakową

Dania główne

43 pln

Kurczak zagrodowy

z risotto z zielonym groszkiem i musem z marchewki

59 pln

Połówka pieczonej kaczki

z pieczonym jabłkiem, puree z czerwonej kapusty, ziemniakiem pieczonym, musem z prażonego jabłka i sosem porzeczkowym

59 pln

Konfitowana gęsia noga

z kluskami buraczanymi, puree z kapusty z wędzoną śmietaną, marchwią i musem z żurawiny

54 pln

Klasyczny sznycel wiedeński

z jajkiem sadzonym, z puree ziemniaczanym i świeżym ogórkiem z musem koperkowym

49 pln

Grilowany kotlet wieprzowy

z kością, praliną ziemniaczaną, z puree orzechowo-kalafiorowym i ciemnym sosem rozmarynowym

87 pln

Stek z polędwicy wołowej

z pieczonymi warzywami, ziołowym ziemniakiem i sosem pieprzowym

57 pln

Sztufada wołowa po krakowsku

z kluseczkami ziemniaczanymi na maśle, puree z buraka, burakiem marynowanym w naszej zalewie

57 pln

Żebro wieprzowe

w wiśniowym sosie barbecue z pieczonym ziemniakiem i naszą sałatką Coleslav

58 pln

Ryba z sieci

z czarną soczewicą, romanesco, groszkiem cukrowym i marynowaną rzepą

39 pln

Pęczotto z grzybami leśnymi

i struganymi warzywami aromatyzowanymi truflą

Makarony

29 pln

Gniocchi

z kozim serem z orzechami włoskimi i pietruszkowym pesto

32 pln

Kluseczki dyniowe

z szarpaną wołowiną w ciemnym sosie

34 pln

Pappardelle

z kaczką i orzechami pinii

34 pln

Pappardelle

z borowikami w kremowym sosie

Desery

22 pln

Crème brûlée cynamonowo – imbirowy

z lodami piernikowymi

19 pln

Czarny las

mus czekoladowy z żelem wiśniowym

19 pln

Pascha

tradycyjny żydowski sernik na zimno z bakaliami

19 pln

Puchar lodowy

z sezonowymi owocami i sosem z owoców leśnych

Przystawki

34 pln

Klasyczny tatar

z polędwicy wołowej z majonezem szczypiorkowym

28 pln

Łosoś gravlaks

z majonezem kolendrowym, kruchym ciastkiem i oliwą szczypiorkową

26 pln

Rosti ziemniaczane

z ragù z leśnych grzybów

28 pln

Glazurowany batat

z ostrym salami i salsą z kolorowych papryk

Zupy

19 pln

Krem z pieczonej papryki i pomidorów

z czarną soczewicą

19 pln

Żurek po krakowsku

z jajkiem poche i białą kiełbasą

22 pln

Delikatny krem z leśnych grzybów

z wędzoną śmietaną i oliwą truflową

Sałaty

29 pln

Sałata Qrudo

z kozim serem, orzechami włoskimi, karmelizowaną gruszką, suszoną żurawiną, kompresowanym czerwonym burakiem i malinowym wingret

28 pln

Sałata Cesar

z kurczakiem, chipsem z boczku, pomidorami koktajlowymi i grzankami w klasycznym sosie z anchois

19 pln

Kompozycja sałat

z ogórkiem, pomidorem, cebulą czerwoną i oliwą smakową

Dania główne

43 pln

Kurczak zagrodowy

z risotto z zielonym groszkiem i musem z marchewki

59 pln

Połówka pieczonej kaczki

z pieczonym jabłkiem, puree z czerwonej kapusty, ziemniakiem pieczonym, musem z prażonego jabłka i sosem porzeczkowym

59 pln

Konfitowana gęsia noga

z kluskami buraczanymi, puree z kapusty z wędzoną śmietaną, marchwią i musem z żurawiny

54 pln

Klasyczny sznycel wiedeński

z jajkiem sadzonym, z puree ziemniaczanym i świeżym ogórkiem z musem koperkowym

49 pln

Grilowany kotlet wieprzowy

z kością, praliną ziemniaczaną, z puree orzechowo-kalafiorowym i ciemnym sosem rozmarynowym

87 pln

Stek z polędwicy wołowej

z pieczonymi warzywami, ziołowym ziemniakiem i sosem pieprzowym

57 pln

Sztufada wołowa po krakowsku

z kluseczkami ziemniaczanymi na maśle, puree z buraka, burakiem marynowanym w naszej zalewie

57 pln

Żebro wieprzowe

w wiśniowym sosie barbecue z pieczonym ziemniakiem i naszą sałatką Coleslav

58 pln

Ryba z sieci

z czarną soczewicą, romanesco, groszkiem cukrowym i marynowaną rzepą

39 pln

Pęczotto z grzybami leśnymi

i struganymi warzywami aromatyzowanymi truflą

Makarony

29 pln

Gniocchi

z kozim serem z orzechami włoskimi i pietruszkowym pesto

32 pln

Kluseczki dyniowe

z szarpaną wołowiną w ciemnym sosie

34 pln

Pappardelle

z kaczką i orzechami pinii

34 pln

Pappardelle

z borowikami w kremowym sosie

Desery

22 pln

Crème brûlée cynamonowo – imbirowy

z lodami piernikowymi

19 pln

Czarny las

mus czekoladowy z żelem wiśniowym

19 pln

Pascha

tradycyjny żydowski sernik na zimno z bakaliami

19 pln

Puchar lodowy

z sezonowymi owocami i sosem z owoców leśnych

karta dań
Przystawki
Zupy
Sałaty
Dania główne
Makarony
Desery