przystawki

36 pln

PIECZONE BURAKI W KAWIE

/ hummus chrzanowy z paloną cytryną / marynowane jabłko w Żubrówce / wędzone tofu / orzechy nerkowca / żel z jeżyn / świeże zioła /

46 pln

PIERÓG Z SZARPANYM OGONEM WOŁOWYM

/ mus z pieczonej cebuli / marynowana szalotka / śliwki w occie / piana musztardowa / sos burgundzki ze szpikiem i kardamonem /

58 pln

TATAR WOŁOWY W DYMIE / TATAR Z KONINY W DYMIE

/ anchoise / pikle / żelowane żółtko / wędzony majonez boczkowy / czarna trufla / czips z truflowych ziemniaków /

65 pln

KREWETKI

/ pieczone pomidorki / marynowana cukinia / domowa buchta / sos bretoński z szafranem / kiełki pora /

zupy

29 pln

KREM Z MARCHEWKI I SOCZEWICY

/ kąski chleba kukurydzianego / olej rydzowy / jogurt z miętą i sumakiem /

36 pln

KWAŚNICA BESKIDZKA

/ ziemniak w popiele / prażona kapusta z grzybami / wędzonka / mus z pieczonego jabłka /

39 pln

ZUPA RAKOWA

/ kwaśna śmietana / szyjki rakowe / olej ziołowy /

sałaty

45 pln

QRUDO

/ mix sałat / kozi ser / marynowane buraki / karmelizowane gruszki / piklowany fenkuł / orzechy włoskie / sos vinegret /

46 pln

SAŁATA CESARSKA

/ grillowany kurczak / parmezan / boczek / grzanki / marynowane pomidorki cherry / sos aioli /

makarony

45 pln

GNOCCHI Z KOZIM SEREM

/ Pecorino Romano DOP / pesto z rucoli i szpinaku / świeża trufla /

57 pln

TAGLIATELLE Z PIECZONĄ KACZKĄ

/ chilli / warzywa julienne / kapusta czerwona / prażony sezam / grzyby shitake / sos teryaki /

57 pln

TAGLIATELLE Z LEŚNYMI GRZYBAMI

/ Pecorino Romano DOP / pietruszka / demi glace /

69 pln

LINGUINE ZE ŚWIEŻĄ CZARNĄ TRUFLĄ

/ Pecorino Romano DOP / sos maślany /

75 pln

LINGUINE Z OWOCAMI MORZA

/ czosnek / chilli / emulsja z ziół i kaparów / sos Aurora z palonymi pomidorkami /

69 pln

POLECAMY ŚWIEŻĄ TRUFLĘ

(5g)

ryby, owoce morza

99 pln

MOZAIKA Z DORSZA I TROCI WĘDROWNEJ

/ soczewica z kurkami / brunoise warzywne / puree z kalafiora / / duszone pory w palonym maśle / sos Nantua cappuccino /

129 pln

OŚMIORNICA

/ nożeńce / puree z dyni i fenkuła / smażona czarna fasola z chorizo i kaparami / / dziki brokuł / mus z wędzoneg buraka / sos estragonowy /

dania główne

56 pln

PIECZONA DYNIA HOKAIDO

/ tabbouleh z kurkami / gąszcz ze świeżych ziół / chutney pomidorowy z imbirem / / prażone pestki dyni / puder buraczany /

78 pln

KACZE UDO

/ puree z marchewki i batata / smażone jabłka z szalotką i cydrem / czarna soczewica / sos Bigarde /

86 pln

SZARPANA BARANINA

/ parzak / kapusta i dynia macerowana w miso / chutney z czerwonej cebuli i agrestu / musztarda figowa / puder z koziego sera / sos demi glace /

136 pln

KOTLETY JAGNIĘCE

/ pazibroda z jarmużem / pieczone warzywa okopowe / popcorn z kaszy gryczanej / żel z mięty i limonki / sos demi glace z suszonymi śliwkami /

188 pln

SEZONOWANY ANTRYKOT WOŁOWY 350G

/ pieczone bataty / smażony jarmuż z chilli i grzybami / masło Colbert / sos Périgueux /

198 pln

POLĘDWICA WELLINGTON

/ puree z pasternaku i gruszki / pieczona marchewka z sezamem i miodem / foie gras / sos Périgueux /

desery

34 pln

KORZENNY CRÈME BRÛLÉE

/ mus bananowy z rumem / skórka z pomarańczy /

34 pln

SERNIK MOUSSELINE

/ ciasto filo / mus z tamaryndowca / prażona biała czekolada / pismaniye / trufla kokosowa / / sorbet malinowy /

34 pln

RURKA NA GĘSIM SMALCU

/ krem czekoladowy / pistacje / dynia / lody waniliowe / coulis wiśniowe /

DODATKI

10 pln

PIECZYWO

12 pln

MASŁO SZPIKOWE

14 pln

BURSZTYN / PARMEZAN

15 pln

MIX SAŁAT

15 pln

SOS DEMI GLACE

69 pln

ŚWIEŻA TRUFLA

(5g)

przystawki

36 pln

PIECZONE BURAKI W KAWIE

/ hummus chrzanowy z paloną cytryną / marynowane jabłko w Żubrówce / wędzone tofu / orzechy nerkowca / żel z jeżyn / świeże zioła /

46 pln

PIERÓG Z SZARPANYM OGONEM WOŁOWYM

/ mus z pieczonej cebuli / marynowana szalotka / śliwki w occie / piana musztardowa / sos burgundzki ze szpikiem i kardamonem /

58 pln

TATAR WOŁOWY W DYMIE / TATAR Z KONINY W DYMIE

/ anchoise / pikle / żelowane żółtko / wędzony majonez boczkowy / czarna trufla / czips z truflowych ziemniaków /

65 pln

KREWETKI

/ pieczone pomidorki / marynowana cukinia / domowa buchta / sos bretoński z szafranem / kiełki pora /

zupy

29 pln

KREM Z MARCHEWKI I SOCZEWICY

/ kąski chleba kukurydzianego / olej rydzowy / jogurt z miętą i sumakiem /

36 pln

KWAŚNICA BESKIDZKA

/ ziemniak w popiele / prażona kapusta z grzybami / wędzonka / mus z pieczonego jabłka /

39 pln

ZUPA RAKOWA

/ kwaśna śmietana / szyjki rakowe / olej ziołowy /

sałaty

45 pln

QRUDO

/ mix sałat / kozi ser / marynowane buraki / karmelizowane gruszki / piklowany fenkuł / orzechy włoskie / sos vinegret /

46 pln

SAŁATA CESARSKA

/ grillowany kurczak / parmezan / boczek / grzanki / marynowane pomidorki cherry / sos aioli /

makarony

45 pln

GNOCCHI Z KOZIM SEREM

/ Pecorino Romano DOP / pesto z rucoli i szpinaku / świeża trufla /

57 pln

TAGLIATELLE Z PIECZONĄ KACZKĄ

/ chilli / warzywa julienne / kapusta czerwona / prażony sezam / grzyby shitake / sos teryaki /

57 pln

TAGLIATELLE Z LEŚNYMI GRZYBAMI

/ Pecorino Romano DOP / pietruszka / demi glace /

69 pln

LINGUINE ZE ŚWIEŻĄ CZARNĄ TRUFLĄ

/ Pecorino Romano DOP / sos maślany /

75 pln

LINGUINE Z OWOCAMI MORZA

/ czosnek / chilli / emulsja z ziół i kaparów / sos Aurora z palonymi pomidorkami /

69 pln

POLECAMY ŚWIEŻĄ TRUFLĘ

(5g)

ryby, owoce morza

99 pln

MOZAIKA Z DORSZA I TROCI WĘDROWNEJ

/ soczewica z kurkami / brunoise warzywne / puree z kalafiora / / duszone pory w palonym maśle / sos Nantua cappuccino /

129 pln

OŚMIORNICA

/ nożeńce / puree z dyni i fenkuła / smażona czarna fasola z chorizo i kaparami / / dziki brokuł / mus z wędzoneg buraka / sos estragonowy /

dania główne

56 pln

PIECZONA DYNIA HOKAIDO

/ tabbouleh z kurkami / gąszcz ze świeżych ziół / chutney pomidorowy z imbirem / / prażone pestki dyni / puder buraczany /

78 pln

KACZE UDO

/ puree z marchewki i batata / smażone jabłka z szalotką i cydrem / czarna soczewica / sos Bigarde /

86 pln

SZARPANA BARANINA

/ parzak / kapusta i dynia macerowana w miso / chutney z czerwonej cebuli i agrestu / musztarda figowa / puder z koziego sera / sos demi glace /

136 pln

KOTLETY JAGNIĘCE

/ pazibroda z jarmużem / pieczone warzywa okopowe / popcorn z kaszy gryczanej / żel z mięty i limonki / sos demi glace z suszonymi śliwkami /

188 pln

SEZONOWANY ANTRYKOT WOŁOWY 350G

/ pieczone bataty / smażony jarmuż z chilli i grzybami / masło Colbert / sos Périgueux /

198 pln

POLĘDWICA WELLINGTON

/ puree z pasternaku i gruszki / pieczona marchewka z sezamem i miodem / foie gras / sos Périgueux /

desery

34 pln

KORZENNY CRÈME BRÛLÉE

/ mus bananowy z rumem / skórka z pomarańczy /

34 pln

SERNIK MOUSSELINE

/ ciasto filo / mus z tamaryndowca / prażona biała czekolada / pismaniye / trufla kokosowa / / sorbet malinowy /

34 pln

RURKA NA GĘSIM SMALCU

/ krem czekoladowy / pistacje / dynia / lody waniliowe / coulis wiśniowe /

DODATKI

10 pln

PIECZYWO

12 pln

MASŁO SZPIKOWE

14 pln

BURSZTYN / PARMEZAN

15 pln

MIX SAŁAT

15 pln

SOS DEMI GLACE

69 pln

ŚWIEŻA TRUFLA

(5g)

menu card
przystawki
zupy
sałaty
makarony
ryby, owoce morza
dania główne
desery
DODATKI